Secretul sordid al succesului (VIDEO)

Postat la 24 mai 2014 66 afişări

PRO Video prezintă în această săptămână filmul "Lupul de pe Wall Street", inspirat din romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, despre povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar.

Secretul sordid al succesului (VIDEO)

A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker obişnuit în mare infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.

Regizorul Martin Scorsese îl prezintă pe Leonardo DiCaprio, alături de  Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau în "Lupul de pe Wall Street". Filmul a primit multiple nominalizări pentru premiile Oscar din acest an - cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun actor în rolul principal (Leonardo DiCaprio) şi secundar (Jonah Hill), cel mai bun scenariu adaptat.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/secretul-sordid-al-succesului-video-12648861
12648861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.