Citeşte în noul număr Business Magazin din 6 martie 2017

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 03 martie 2017 65 afişări

“Digitalizarea educaţiei bate pasul pe loc” este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 6 martie 2017.

COVER STORY: Digitalizarea educaţiei bate pasul pe loc

Tehnologia acaparează tot mai mult din viaţa noastră, fiind folosită în multe aspecte cotidiene, într-o măsură din ce în ce mai mare. Însă, în vreme ce unele ţări alocă procente consistente din PIB educaţiei, care este considerată esenţială, în România învăţământul este tratat ca "ruda mai săracă", care nu merită prea multă atenţie, efort sau cheltuieli.


EVENIMENT: Industria agroalimentară, ultimul pariu rămas


STUDIU: Campionii creditelor neperformante


 

TEHNOLOGIE: Poligonul hackerilor

 


SPECIAL: Traderul care a reuşit să păcălească piaţa, dar s-a lăsat apoi păcălit de alţii

Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-6-martie-2017-16180666
16180666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.