TINERI MANAGERI DE TOP: Kinga Agnes Daradics, sefa benzinariilor Mol

Autor: Iuliana Roibu Postat la 08 august 2011 445 afişări

Kinga Agnes Daradics a preluat functia de country manager al Mol Romania pe 1 mai 2011, venind de la conducerea diviziei de carduri a companiei ungare.



Kinga Agnes Daradics este una din eroinele Catalogului "200 cele mai puternice femei din business", care va fi lansat în curând, si ale galei "Woman in Power" (19 martie 2014).



Kinga Agnes Daradics a facut liceul la Miercurea Ciuc, facultatea a absolvit-o la Cluj in 2003 (Marketing in cadrul Universitatii Babes Bolyai), apoi a facut un master de marketing si management tot la Cluj, un Summer MBA la Wirtshaftsuniversitat in Viena si din 2005 un Executive MBA la University of Sheffield la Londra. Noul countrymanager al Mol Romania si-a inceput cariera in 2003 in cadrul grupului Mol, in divizia de dezvoltare de carduri - unde se ocupa atat de noile produse de fi delizare a clientilor, cat si de coordonarea call-center-ului.

n 2007 este promovata ca si card management manager, iar in 2010 devine head of card products, avand scopul de a transforma Mol intr-un lider est-european pe piata serviciilor de carduri de carburanti. Pe tot parcursul anului trecut a dezvoltat strategia de vanzari si dezvoltare de carduri pentru 9 tari si 11 retele de statii, cu scopul de a maximiza profi tabilitatea pe acest segment a companiei. {i-a atins targeturile, iar in 2011 a fost din nou promovata, de data aceasta in afara Ungariei, la Bucuresti. Kinga Agnes Daradics este pentru prima data in cariera CEO si country manager si a preluat de la predecesorul sau, Szabolcs Ferencz, un business in crestere: MOL Romania a incheiat 2010 cu o cifra de afaceri de 560 milioane euro, cu peste 20% mai mare fata de nivelul din 2009.

MOL detine local o retea de 126 de benzinarii, prin care controleaza o cota de piata de 11% din vanzarile de carburanti. Dincolo de dezvoltarea retelei - pentru care sunt programate minimum cinci noi statii - si de coordonarea unui buget de investitii de 27 mil. euro (destinat segmentului explorare si productie, dezvoltarii capacitatilor logistice si retelei de benzinarii), noul manager urmeaza sa continue demersurile necesare pentru ca, in maximum cinci ani, Mol sa poata demara productia de hidrocarburi pe cele trei perimetre localizate in Arad si Bihor, pentru care Mol a incheiat acorduri de concesiune cu ANRM si care au potential de resurse recuperabil de circa 40 de milioane de barili echivalent petrol.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-kinga-agnes-daradics-sefa-benzinariilor-mol-8584572
8584572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.