REPORTAJ: Gala MEDIAFAX 2014, un exerciţiu de recuperare a valorilor din România

Postat la 05 martie 2014 62 afişări

Premiile Galei MEDIAFAX 2014, decernate marţi seară, la Ateneul Român, au reprezentat prilejul pentru un spectacol care a însumat emoţie, bucurie, entuziasm, dar şi ironie fină, rezultatul fiind ceea ce fondatorul MEDIAFAX Adrian Sârbu a definit drept "un exerciţiu de recuperare a valorilor".

REPORTAJ: Gala MEDIAFAX 2014, un exerciţiu de recuperare a valorilor din România

 Peste 800 de invitaţi - oameni de cultură, medici, politicieni, diplomaţi oameni de afaceri - au asistat, timp de mai bine de o oră, la un eveniment ai cărui amfitrioni au fost Andreea Esca şi Lucian Mîndruţă, seara fiind una a reperelor morale, care a reamintit că în meseria de jurnalist onoarea se declină în credibilitate.

Printre ei s-au aflat Ada Solomon, Tudor Caranfil, Irina Nistor, Stere Gulea, Mircea Geoană, Mişu Negriţoiu, Mircea Ursache, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Bogdan Chiriţoiu, Mona Pivniceru, consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Iulian Chifu, Adrian Vasilescu, Răzvan Popescu, preşedintele CA al Bancpost şi al Consiliului Investitorilor Străini Mihai Bogza, secretarul de stat Raed Arafat, europarlamentarii Corina Creţu şi Daciana Sârbu şi premierul Victor Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-gala-mediafax-2014-un-exercitiu-de-recuperare-a-valorilor-din-romania-12203435
12203435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.