Alianţa electorală PSD-UNPR-PC, înregistrată marţi la BEC după ce înregistrarea USD a fost respinsă - surse

Postat la 05 martie 2014 32 afişări

PSD, UNPR şi PC au înregistrat, în cursul zilei de marţi, la BEC, alianţa alectorală PSD-UNPR-PC, după ce a fost respinsă înregistrarea USD, pe motiv că denumirea mai fusese folosită în 1996, au relatat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Alianţa electorală PSD-UNPR-PC, înregistrată marţi la BEC după ce înregistrarea USD a fost respinsă - surse

 Potrivit aceloraşi surse, în cursul zilei de miercuri BEC va lua în discuţie solicitarea de înregistrare a alianţei electorale PSD-UNPR-PC, urmând să se pronunţe asupra înfiinţării acesteia.

Dacă BEC va da o decizie pozitivă, atunci PSD, UNPR şi PC vor candida în comun la alegerile pentru Parlamentul European, organizate pe 25 mai.

În paralel, PSD şi PC au contestat decizia BEC de respingere a alianţei electorale USD.

Biroul Electoral Central a respins, luni, înregistrarea pentru alegerile europarlamentare a alianţei electorale USD, formată din PSD, UNPR şi PC.

Vicepreşedintele AEP Marian Muhuleţ, membru în BEC, a declarat pentru MEDIAFAX că motivul pentru care a fost respinsă solicitarea de înregistrare a alianţei electorale Uniunea Social Democrată este legat de faptul că aceeaşi denumire a fost folosită la alegerile din 1996 pentru Parlament.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alianta-electorala-psd-unpr-pc-inregistrata-marti-la-bec-dupa-ce-inregistrarea-usd-a-fost-respinsa-surse-12200654
12200654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.