Băsescu ar putea semna miercuri decretele de numire a noilor miniştri

Postat la 05 martie 2014 36 afişări

Preşedintele Traian Băsescu ar putea semna, miercuri, decretele de numire a noilor miniştri, urmând ca ceremonia de depunere a jurământului să aibă loc în această seară, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse politice

Băsescu ar putea semna miercuri decretele de numire a noilor miniştri

 Varianta a fost prezentată şi ambasadorilor statelor UE de către premierul Victor Ponta, în discuţia avută miercuri, au adăugat sursele.

Înainte de întâlnirea cu ambasadorii statelor UE şi după ce Gabriel Oprea a depus jurământul ca ministru de Interne, Ponta a avut o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.

Miercuri dimineaţa, Gabriel Oprea a demisionat din postul de vicepremier, condiţie convenită, marţi seară, de premierul Victor Ponta cu preşedintele Traian Băsescu, pentru ca acesta să preia, miercuri, ca titular, funcţia de ministru de Interne, având în vedere noua structură a Guvernului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-ar-putea-semna-miercuri-decretele-de-numire-a-noilor-ministri-12203389
12203389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.