Tânăra de 34 de ani care este director de achiziţii pentru peste 150 de benzinării din România

Autor: Iuliana Roibu Postat la 01 august 2014 5463 afişări

Tânăra de 34 de ani care este director de achiziţii pentru peste 150 de benzinării din România

Gabriela Neamţu şi-a început cariera în MOL în anul 2005, când a fost recrutată pe poziţia de buyer în nou înfiinţatul departament, Corporate Services.

Noua echipă de achiziţii, formată în acel moment din trei persoane, avea misiunea de a prelua controlul achiziţiilor gestionate până în acel moment, de a implementa un nou ERP, SAP-ul, de a introduce procedurile şi regulamentele de achiziţii şi de a le armoniza cu procesele de la nivel de grup. Provocările au fost multiple, dar cea mai importantă a luat forma unui proces de management al schimbării prin integrarea noului departament în fluxul proceselor deja existente în companie, o schimbare de men-talitate a colegilor din business obişnuiţi până atunci să îşi gestioneze singuri achiziţiile.

Anul 2008 a adus promovarea Gabrielei Neamţu pe poziţia de senior buyer, iar în 2010 a preluat poziţia de director corporate services. Din acest rol, coordonează o echipă de 11 oameni şi trei arii principale: achiziţiile aferente celor 155 de staţii, 2 depozite de carburant şi birourile MOL România, implementarea proiectelor de investiţii şi managementul serviciilor administrative, gestionând anual bugete în valoare cumulată de zeci de milioane de euro.

Din 2014, Gabriela Neamţu răspunde şi de implementarea proiectelor de investiţii, obiectivul pentru acest an fiind finalizarea ultimei faze de construcţie a terminalului de carburant MOL de la Giurgiu, care reprezintă unul dintre punctele importante ale strategiei de dezvoltare a grupului MOL în România.


Gabriela Neamţu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/tanara-de-34-de-ani-care-este-director-de-achizitii-pentru-peste-150-de-benzinarii-din-romania-13016546
13016546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.