SHIMON GALON DESPRE....

Postat la 11 septembrie 2007 2 afişări

CONCURENTA: "E foarte bine pentru piata de real estate ca vin dezvoltatori foarte seriosi care stiu sa faca proiecte cum trebuie, care sa realizeze cladiri de calitate buna. Vor avea probleme dezvoltatorii care vor sa stoarca lamaia cat mai tare".


VIITOR: "Peste vreo 5-7 ani vom asista la demolarea primului bloc ceausist, Dupa ce nu vor mai fi terenuri libere in Bucuresti...".


ROMANIA VS. ISRAEL: "Potentialul pe care il are Romania este de sute de ori mai mare decat cel al Israelului, nu se poate face comparatie. Prin potential inteleg resurse umane, bogatie, terenuri, tot ce exista pe lume. De ce nu e Romania ca Israelul? In primul rand, lipsesc 50 de ani de creare a unei societati care sa aprecieze ceea ce realizeaza omul. Mai apoi, romanul se trezeste dimineata si nu se gandeste cum sa faca o treaba mai buna, ci cum sa fie bogat in aceeasi zi".


PASIUNI: "Calatoriile si fotografia. Am un Fuji 9500. Am ramas credincios marcii japoneze si pentru calitatea produselor, dar si din spirit practic, pentru ca aveam accesoriile necesare. Cel mai frumos loc pe care
l-am vizitat este Torres del Paine, un parc national chilian, o regiune salbatica, cu munti si lacuri glaciare".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SHIMON GALON DESPRE....
/cover-story/shimon-galon-despre-1055676
1055676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.