Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Jean-Francois Fallacher, Orange România

Autor: Anca Barbulescu Postat la 25 februarie 2013 240 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Jean-Francois Fallacher: 2013 va fi încă un an plin de provocări pentru întreaga economie şi pentru sectorul telecom în particular, dată fiind presiunea asupra veniturilor şi marjelor venită din partea deciziilor de reglementare. În ciuda acestor factori, în 2013 vom continua să investim masiv în reţele de ultimă generaţie 4G, în creşterea calităţii serviciilor, în diversificarea portofoliului de servicii şi produse şi în pregătirea angajaţilor Orange. Prin tot ceea ce ne propunem să facem anul acesta, vom încerca să atingem un nou nivel în ceea ce priveşte experienţa pe care o oferim clienţilor noştri oriunde şi oricând utilizează un serviciu Orange.


Jean-Francois Fallacher este CEO al ORANGE ROMÂNIA.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-jean-francois-fallacher-orange-romania-10595176
10595176
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.