Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Andrew Highcock, URSUS BREWERIES

Autor: Ioana Matei Postat la 25 februarie 2013 89 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Priorităţile pentru 2013 ţin de creşterea afacerii şi a unei culturi vibrante a berii în România, deşi vom face acest lucru în contextul unui mediu economic ce dă semne de instabilitate. În al doilea rând, este importantă dezvoltarea oamenilor noştri. Suntem berari cu tradiţie şi asta ne face mândri de produsele noastre. Numai prin evoluţia fiecăruia dintre noi putem deveni mai buni în ceea ce facem şi putem ajuta la creşterea mărcilor noastre. În plus, va trebui să gestionăm impactul rezultat din evoluţia macroeconomică şi din măsurile economice şi bugetare adoptate de guvern, care vor influenţa puterea de cumpărare şi consumul pe piaţă. Evident, corelând cu prima prioritate menţionată, vom încerca să minimizăm acest impact şi să continuăm să îi încântăm pe iubitorii de bere din România prin produsele şi programele noastre.


Andrew Highcock conduce URSUS BREWERIES.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-andrew-highcock-ursus-breweries-10595225
10595225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.