AFACERI CU VECINII

Postat la 24 octombrie 2006 1 afişăre

Multe retele de cartier ofera prima luna de abonament gratuit si tarife negociabile pentru cei care sunt tentati sa paraseasca reteaua, iar cei care aduc membrii noi sunt bonificati. Roaming Networks, de exemplu, are abonamente reduse la jumatate pentru pensionari.

 

SERVICIU CLIENTI: Aproape toti abonatii retelelor de cartier au numerele de telefon mobil ale administratorilor, pe care ii pot apela in cazul caderilor de retea. RTA Network din Bucuresti, de exemplu, asigura asistenta tehnica la domiciliu la tariful de 35 RON/ora. In cazul defectarii unui calculator al clientului, una dintre retele ofera asistenta tehnica si un laptop este pus la dispozitie pana la remedierea defectiunii.

 

PUBLICITATE: Promovarea serviciilor se face pur si simplu prin afise puse la parterul blocurilor sau prin stickere lipite pe cutiile postale, dar cea mai eficienta reclama ramane cea pe care o fac utilizatorii multumiti.

 

COMUNITATE: Gemenii Network ofera internet gratuit scolilor 27 si 30 din Bucuresti.

 

ABONAMENTE CORPORATE: O asistenta dedicata raspunde la apelurile clientilor persoane juridice ale OborNet, iar defectiunile in retea pentru astfel de clienti sunt remediate cu prioritate. In cazul in care proprietarul afacerii locuieste in zona de acoperire, internetul de acasa este primit ca bonus.

 

EVENT ORGANISING: In cadrul retelelor de cartier sunt organizate periodic campionate de jocuri pe calculator intre membri retelei. Una dintre ele inchiriaza un club in care se fac petreceri karaoke, precizand ca prima bere e gratuita.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AFACERI CU VECINII
/cover-story/afaceri-cu-vecinii-1052615
1052615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.