Roxana Epure, NextUp (ex CIEL România): Nu apreciez diferenţierea între bărbaţi şi femei fiindcă nu cred că femeile au ceva diferit de demonstrat în business, comparativ cu bărbaţii. Militez pentru aprecierea reciprocă, prin calităţi evidente şi rezultate, pentru armonie naturală, inclusiv în competiţie.

Postat la 11 octombrie 2022 56 afişări

Cifră de afaceri (2021): 1,7 mil. euro

Număr de angajaţi: 50


CARTE DE VIZITĂ

• Primul său job a fost în IT, prin 2002, la Softwin, unde povesteşte că făcea inclusiv suport tehnic, deşi studiase psihologie şi apoi comunicare;

• A încercat şi o carieră didactică, „dar nu era pentru mine, deoarece nu aveam loc şi timp să fac destule schimbări”;

• Apoi, pentru alţi 5-6 ani, a făcut e-turism, pentru o firmă care a crescut în câţiva ani de la 50 de angajaţi la peste 300, şi la o cifră de afaceri anuală de peste 30 de milioane de euro. „Odată cu firma am crescut şi eu, am învăţat multe, inclusiv să conduc echipe mari, de peste 100 de oameni”; 

• În 2009, cu ceva experienţă tehnică şi mai multă expertiză în a relaţiona cu clientul, după cum spune ea, a început să lucreze pentru dezvoltarea companiei specializate în dezvoltarea de soluţii software financiar-contabile şi de gestiune a businessurilor CIEL România (în prezent NextUp).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.