Raluca Ioana Galoş, Qualitance, vede viaţa ca pe un proces continuu de învăţare. „Întotdeauna e loc de mai bine, dar cred că este important să fim recunoscători pentru ceea ce avem în prezent."

Postat la 18 decembrie 2022 693 afişări

Raluca Ioana Galoş, Qualitance, vede viaţa ca pe un proces continuu de învăţare. „Întotdeauna e loc de mai bine, dar cred că este important să fim recunoscători pentru ceea ce avem în prezent."

Vârstă: 40 de ani

Funcţie: Client Partner Director

Companie: Qualitance

Număr de angajaţi aflaţi în subordine: 5

Număr de angajaţi (2021): 192 

Cifră de afaceri (2021): 66,58 mil. lei

Experienţă: De-a lungul a 20 de ani de parcurs profesional, a avut ocazia să lucreze în corporaţii mari precum Microsoft şi Yahoo, dar şi în start-up-uri internaţionale sau companii de servicii locale. În prezent, este Client Partner Director în cadrul Qualitance.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambiţia, cu siguranţă. Pentru mine, ambiţia înseamnă determinare, dorinţă, curaj – ingrediente absolut necesare pentru a avea succes. Cred că talentul fără ambiţie reprezintă o oportunitate pierdută, dacă ne raportăm la atingerea unui anumit obiectiv. Evident, cele două reprezintă un duo perfect.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Sunt foarte mulţumită cu ceea ce deţin în prezent, atât din punct de vedere material, cât şi din punct de vedere spiritual şi mental. Fac tot posibilul să cultiv aceste lucruri. Întotdeauna e loc de mai bine, dar cred că este important să fim recunoscători pentru ceea ce avem în prezent.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Am multe proiecte şi realizări personale şi profesionale de care sunt mândră. Mă bucură faptul că am reuşit să cresc prin puterile proprii, parcurgând pas cu pas fiecare etapă din cariera mea, în companii multinaţionale, dar şi în companii naţionale care au crescut rapid.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

10 – cred că în orice moment al existenţei mele m-am aflat exact acolo unde ar fi trebuit să fiu. Viaţa este un continuu proces de învăţare de care mă bucur în fiecare zi. Sunt recunoscătoare pentru experienţele prin care am trecut şi pentru toate interacţiunile cu oamenii din jurul meu.

Ce te motivează?

Mă motivează să lucrez în proiecte în care se vede direct rezultatul eforturilor echipei. Lucrăm împreună în proiecte inovatoare, proiecte de transformare digitală, proiecte de automatizări. Toate simplifică viaţa oamenilor într-un final şi îi pregătesc pentru provocările anului 2022.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Dacă acum trei ani primeam această întrebare, aş fi răspuns că transformările de mediu. Astăzi, însă, vorbim despre recuperare postpandemie, război, inflaţie, încărcarea lanţurilor de aprovizionare. IT-ul are un rol critic în adresarea acestor provocări globale care nu se vor rezolva peste noapte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Raluca Ioana Galoş,
Qualitance

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.