Mihai Gavan: Culoarea dominantă în nuanţele succesului - curajul

Postat la 09 decembrie 2022 72 afişări

Mihai Gavan: Culoarea dominantă în nuanţele succesului - curajul

Vârstă: 37 de ani

Funcţie: Global Strategic Alliance Director

Companie: TotalSoft

Cifră de afaceri (2021): 25 mil. euro

Număr de angajaţi: 550

Număr de colegi aflaţi în subordine: 8

Experienţă: Se autodescrie drept un director de vânzări cu o experienţă şi o viziune cuprinzătoare asupra domeniului IT. În rolul său de Global Strategic Alliance Director, urmăreşte dezvoltarea programului de parteneriat din TotalSoft şi extinderea businessului la nivel global.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Succesul poate avea multe forme/înţelesuri/culori. Însă cred că în conturarea lui este esenţial curajul de a continua atunci când zilele nu sunt tocmai însorite.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Cu toţii avem o scară proprie de evaluare la care ne raportăm atunci când vorbim despre realizări. Aceasta include o componentă materială, una familială, socială, etc. Pe scara mea, cea mai mare realizare rămâne faptul că sunt mulţumit cu ceea ce sunt, iar asta contează cel mai mult la final de zi.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Deşi extremele se exclud, mă premiez cu un 10 curat, încurajând astfel latura care-mi hrăneşte starea de spirit.

Cine este mentorul tău?

Sunt foarte mulţi oameni de la care învăţ constant. Ei se regăsesc atât în interiorul organizaţiei, cât şi în afara ei. Îl admir foarte mult pe Elon Musk pentru perseverenţă şi mindset.

Ce te motivează?

Sunt foarte mulţi factori care contribuie la acest lucru, însă cel predominant este explorarea necunoscutului. Aşa cum spunea Walt Disney, „când eşti curios, poţi găsi o mulţime de lucruri interesante de făcut”.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Există o linie foarte subţire între lumea reală şi cea virtuală, iar evoluţia tehnologică permite realităţii virtuale să aibă impact economic. Astăzi, putem cumpăra virtual maşini sau case, iar marea provocare va fi să menţinem oamenii conectaţi la realitate, fără să alunece uşor într-o lume virtuală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Mihai Gavan,
TotalSoft

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.