Epson, lider pe piaţa locală de videoproiectoare în 2017

Autor: Florin Casota Postat la 02 februarie 2018 80 afişări

Epson a încheiat trimestrul 4/2017 cu o cotă de piaţă de 32% din punct de vedere valoric, respectiv 28% ca număr de unităţi livrate de videoproiectoare. Raportat la întregul an, Epson şi-a păstrat locul de lider cu o cotă valorică de 32%, în creştere de la 29% în 2016, şi şi-a menţinut cota în ceea ce priveşte numărul de unităţi (32%), pe o piaţă aflată în scădere, arată datele Futuresource Consulting.

Epson, lider pe piaţa locală de videoproiectoare în 2017

Epson a condus clasamentul, valoric şi numeric, la vânzările de videoproiectoare interactive (59% ca volum şi 72% ca valoare), cu rezoluţie WUXGA (75% ca volum şi 49% ca valoare), XGA (35% ca volum şi 33% ca valoare) şi cu 4K Enhancement (40 de unităţi vândute), în timp ce la categoria WXGA, a fost în top în ceea ce priveşte valoarea cu o cotă de 37%.

“Portofoliul soluţiilor de videoproiecţie Epson a crescut anul trecut pe toate gamele de produs, fapt care s-a reflectat în vânzări, contribuind la menţinerea poziţie de top, pe o piaţă  aflată în scădere, atât din punctul de vedere al unităţilor, cât şi valoric. Anul acesta, în contextul Campionatului Mondial de Fotbal, ne aşteptăm la o creştere a vânzărilor şi la o revenire a pieţei, per ansamblu.Mizăm pe produsele de generaţie nouă, cu rezoluţii WUXGA sau mai sus şi tehnologie laser pentru utilizarea acasă, în timp ce din gamele business anticipăm o creştere a vânzărilor pentru seriile cu rezoluţii ridicate”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România şi Bulgaria. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.