Cine îi face ţinutele Viorică Dăncilă. Cât a costat celebrul palton alb

Postat la 01 februarie 2018 1767 afişări

Viorica Dăncilă a purtat la prima ei apariţie publică, după ce a fost anunţată ca propunere pentru fotoliul de premier, cu un palton de culoare albă, cu motive tradiţionale.

Cine îi face ţinutele Viorică Dăncilă. Cât a costat celebrul palton alb

Paltonul Vioricai Dăncilă este confecţionat într-un atelier de croitorie din comuna bistriţeană Salva, iar creatorul acestuia se numeşte Virginia Linul. Haina purtată a fost realizată în ediţie limitată şi costă 900 de lei.

Virginia Linul nu este un nume necunoscut în industria de fashion din România. Ea are 47 de ani, este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relatii Publice din cadrul SNSPA Bucureşti si este deţinătoarea brandului „LinIA tradiţională”, cu ţinute inspirate din vechea ie românească. Virginia a avut o mulţime de clienţi cunoscuţi precum Paula Herlo, Horia Brenciu, Elena Lasconi sau Nea Marin. Ea a transformat micuţul atelier din Salva într-o adevărată fabrica de constume populare, ducând tradiţia românească până în Asia sau Statele Unite.

GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.