Elysian Software - Tassis

Postat la 14 februarie 2022 37 afişări

Elysian Software - Tassis

Tassis este o aplicaţie de pontaj online, creată de Elysian Software, companie specializată în dezvoltarea şi implementarea de produse şi soluţii IT fiabile, adaptate nevoilor afacerilor.

Descrierea inovaţiei:

Lansată în luna februarie a acestui an, Tassis a luat naştere din dorinţa de a veni în sprijinul comunităţii de business, pentru a simplifica munca companiilor, angajaţilor, dar şi a freelancerilor interesaţi de o imagine de ansamblu clară a activităţilor, indiferent de domeniul de activitate. Aceasta ajută la administrarea timpului şi la împărţirea corespunzătoare a sarcinilor angajaţilor, eficientizează planificări şi finalizări ale proiectelor, înlăturând nevoia de şedinţe interminabile.

De asemenea, Tassis oferă sprijin în întocmirea documentelor necesare din punct de vedere legal. Aplicaţia conţine în lista sa de funcţionalităţi beneficii precum managementul timpului, managementul activităţilor, administrarea echipei şi, nu în ultimul rând, rapoarte şi statistici. Managementul timpului se reflectă în: pontaj online accesibil de pe orice dispozitiv, managementul orelor suplimentare şi concediilor, foi de prezenţă, etc. În zona de management al proiectelor, ajută la gestionarea portofoliului de clienţi dar şi la monitorizarea proiectelor şi organizarea activităţilor, prin stabilirea termenelor limită şi nivelurilor de prioritate. 

Administrarea echipelor este mult mai simplă, prin generarea automată a documentaţiei legale necesare şi păstrarea acesteia în dosare dedicate fiecărui angajat, prin accesul facil la organigramă şi roluri, geofencing pentru gestionarea locaţiilor de muncă sau pagina de anunţuri interne. Tassis oferă o gamă variată de rapoarte şi statistici, precum: foaie colectivă de prezenţă, rapoarte pentru clienţi cu orele lucrate, per proiecte şi activităţi, rapoarte ale muncii fiecărui angajat şi echipelor, raport concedii, etc.

Elementul de noutate:

Tassis reprezintă un element nou pe piaţă, deoarece vine în ajutorul companiilor, angajaţilor, dar şi a freelancerilor oferind transparenţă asupra muncii personale sau a echipelor, prin asocierea pontajelor cu activităţile realizate. În acest fel, aplicaţia generează automat statistici şi rapoarte relevante, fiind un real ajutor în colectarea şi prelucrarea de date pentru analiza productivităţii şi a parcursului proiectelor. Pe scurt, Tassis reuneşte într-o singură aplicaţie toate uneltele necesare pentru echipe şi profesionişti din România, simplificând radical sarcinile lor când vine vorba de pontare, gestionarea activităţior şi timpului în mod corect, dar şi întocmirea documentelor necesare din punct de vedere legal şi transmiterea şi stocarea lor, eliminând tot mai mult erorile umane.

Efectele inovaţiei:

Utilizatorii aplicaţiei Tassis beneficiază de efecte vizibile, indiferent de domeniul de activitate sau funcţia pe care o deţin. Cu ajutorul acesteia, taskurile sunt mai bine împărţite, munca de echipă, precum şi cea individuală devin mai uşoare, dar şi planificarea şi finalizarea proiectelor, înlăturând nevoia de şedinţe interminabile sau e-mailuri prin înlocuirea acestora cu update-urile proiectelor direct în aplicaţie. Astfel, angajatorilor şi managerilor le oferă ajutor pe partea administrativă şi de HR, gestionează corect angajaţii, sarcinile şi proiectele acestora, salvând astfel foarte mult timp prin reducerea întâlnirilor şi apelurilor administrative.

Angajaţii, la rândul lor, sunt ajutaţi să îşi gestioneze mai uşor timpul, fiind mai bine organizaţi, abordând un stil de lucru transparent, calculând şi comunicând mai uşor orele suplimentare, sau transmiţând în două clickuri o cerere de concediu. Tassis vine şi în ajutorul freelancerilor cu organizarea proiectelor şi justificarea cu uşurinţă a timpului lucrat pentru un client. De asemenea, aceasta ajută la o facturare corectă şi generează grafice, facilitând identificarea activităţilor care reduc productivitatea şi obţinerea de statistici cu privire la fluxul de muncă. În acelaşi timp, oferă o mai bună prognoză a timpului de execuţie şi costului proiectelor viitoare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.