Elena Enache, Cegeka European Delivery Center: Cel mai mult mă motivează curiozitatea. Sunt curioasă să descopăr domenii noi, oameni noi, culturi noi şi să învăţ câte ceva despre fiecare

Postat la 15 octombrie 2022 97 afişări

Cifră de afaceri (2021): 38,5 mil. euro

Profit (2021): 5,25 mil. euro

Număr de angajaţi: 750


CARTE DE VIZITĂ

• Elena Enache are o experienţă de aproximativ 10 ani în IT şi este Director Applications EDC - Cegeka, unde a început acum 5 ani ca şi mobile developer: „Trecerea de la programare la management a fost una naturală. Având o fire antreprenorială, îmi doream sa mă implic în cât mai multe proiecte, să lucrez cu cât mai multe echipe şi să contribui cât mai mult la dezvoltarea oamenilor şi a companiei”.

• În Cegeka are planuri ambiţioase: creşterea diviziilor de Applications şi Data Solutions în cadrul Cegeka European Delivery Center, crearea de noi parteneriate cu clienţi din diferite ţări europene şi, nu în ultimul rând, spune ea, să inspire şi să ajute oamenii din echipele pe care le coordonează să îşi atingă potenţialul maxim.


Cel mai mult mă motivează curiozitatea. Sunt curioasă să descopăr domenii noi, oameni noi, culturi noi şi să învăţ câte ceva despre fiecare. Cred că toate lucrurile acestea diverse puse cap la cap mă ajută  săd „the big picture”, să iau în calcul mai multe perspective atunci când iau decizii şi să înţeleg lumea dincolo de aparenţe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.