Daniela Cârcotă: Constructorul de echipe

Postat la 14 decembrie 2022 77 afişări

Daniela Cârcotă: Constructorul de echipe

Vârstă: 36 de ani

Funcţie: Development Director

Companie: Electronic Arts România

Număr de colegi aflaţi în subordine: 12

Experienţă: Are o experienţă de peste 10 ani ca project manager. În prezent, face parte din grupul de leadership al unei echipe de R&D din cadrul EA Sports, ce are ca scop dezvoltarea de noi tehnologii şi experienţe inovatoare pentru milioane de jucători pasionaţi.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambiţia ar fi răspunsul scurt. Cred că este întotdeauna un mix între mai mulţi factori, iar talentul face, cu siguranţă, lucrurile mai uşoare.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Să descopăr oamenii cu care lucrez şi să construiesc echipe performante sunt printre aspectele care mă motivează cel mai mult în rolul meu. Aş zice că cele mai mari realizări sunt toate momentele în care simt că pot avea un impact pozitiv asupra oamenilor şi echipelor cu care lucrez.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Cum se întâmplă tuturor, sunt perioade în care aş fi premianta clasei, dar şi momente în care abia aş lua notă de trecere. Ce mă ajută în situaţiile din urmă este să mă concentrez pe aspectele pozitive şi pe experienţa de învăţare care de multe ori vine din situaţii care te scot din zona de confort.

Ce te motivează?

Ca parte din EA Sports, echipa de oameni pasionaţi şi talentaţi de la care am ocazia să învăţ zi de zi. În general, să descopăr oamenii cu care lucrez, să înţeleg ce îi motivează şi să construiesc echipe performante.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Dacă ar fi să sumarizez într-un cuvânt, cred că acela ar fi „echilibru”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Daniela Cârcotă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.