D-Toys/ROOVI | jocul Planeta Pământ

Postat la 31 ianuarie 2023 57 afişări

D-Toys/ROOVI | jocul Planeta Pământ

Jocul educaţional Planeta Pământ a fost lansat în România adresându-se oricui începând cu vârstă de 8 ani, dar mai ales celor curioşi despre modul în care funcţionează planeta noastră şi cum afectează schimbările climatice mediul în care trăim.

Descrierea inovaţiei:

„În lumea în care trăim e vital ca noi şi noile generaţii care vin din urmă să înţeleagă ce e încălzirea globală, cum ne afectează pe toţi schimbările climatice şi ce putem să facem fiecare. De aceea am lansat pe piaţă jocul ştiinţific Planeta Pământ, care tratează prin experimente practice şi externsive pe care le poate face orice copil de la 8 ani în sus împreună cu părintele sau cu cadrul didactic“, spun reprezentanţii companiei. Potrivit lor, Planeta Pământ e un joc educaţional care deschide ochii oricui prin experimente şi nu prin teorie. În spate stă o investiţie de circa 30.000 de  euro. Iniţiatorii proiectului sunt Alex Bute – CEO, şi Dorian Sarmasan, director de creaţie.

Elementul de noutate:

Tipul de experimente, designul atractiv, toate gândite să te provoace şi să te înveţe într-un mod practic şi atractiv despre încălzirea globală, efectele climatice precum topirea gheţarilor, impactul toxinelor şi multe altele.

Efectele inovaţiei:

Impact de conştientizare practică a efectelor acţiunilor asupra mediului înconjurător, încurajarea protecţiei mediului înconjurător şi educarea tuturor generaţiilor asupra importanţei înţelegerii practice a schimbărilor climatice.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.