Creasoft Kiosk | Creasoft IT

Postat la 17 ianuarie 2023 59 afişări

Creasoft Kiosk este un dispozitiv de tip „self-service kiosk” amplasat în birouri/fabrici/depozite, care permite angajaţilor să aibă acces rapid şi în mod securizat la documentele pe care în mod normal le-ar fi solicitat departamentului de HR. Produsul se adresează companiilor cu peste 100 de angajaţi.

Descrierea inovaţiei:

Creasoft Kiosk pentru angajaţi a fost lansat de compania românească de software Creasoft IT în decembrie 2022 şi se bazează pe autentificarea angajaţilor cu cardul RFID de acces/pontaj pentru accesul acestora la cele mai uzuale documente de HR. Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv cu o interfaţă touchscreen, angajaţii au acces la informaţii despre: concediu (cereri de concediu, număr de zile de concediu neefectuate, posibilitatea de a planifica concediul etc.), fluturaşul de salariu, adeverinţe (poate solicita adeverinţe pentru medic sau pentru bancă, de exemplu), semnarea actelor adiţionale la contractul de muncă (cu autentificare în doi paşi) etc.

Toate documentele accesate folosind interfaţa touchscreen a Creasoft Kiosk pot fi tipărite pe loc la o imprimantă şi/sau trimise pe e-mailul personal al angajatului.

Creasoft IT este cel mai mare producător de soluţii de pontaj din România. Compania produce atât dispozitive electronice de pontaj şi/sau control acces, cât şi software-ul de pontaj, care se integrează automat şi programatic cu majoritatea soluţiilor HR de salarizare din România.

Iniţiatorul proiectului este Adrian Dinu, director general, Creasoft IT şi echipa Creasoft de cercetare-dezvoltare proiecte noi.

Elementul de noutate:

Soluţia Creasoft Kiosk este unică pentru că, spre deosebire de alte soluţii similare din ţară sau din străinătate, angajaţii se pot loga cu cardul de acces/pontaj, mult mai rapid şi eficient. Celelalte produse/soluţii similare necesită autentificări pe calculator sau pe telefon cu user şi parolă care trebuie introduse pe un site web, iar istoria ne-a arătat că 99% dintre angajaţi fie nu se pricep să facă asta, fie îşi uită rapid credenţialele de acces, spun reprezentanţii companiei.

Efectele inovaţiei:

Departamentul de resurse umane este degrevat de emiterea de documente de muncă şi scapă de eventualele erori care pot apărea la editarea manuală a documentelor. Angajaţii sunt scutiţi de scrierea, semnarea şi scanarea manuală a documentelor şi au acces la istoricul situaţiei lor (zile de concediu, planificarea concediului etc.) oricând, în timp real.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.