Computerul-sabie

Postat la 30 ianuarie 2006 1 afişăre

Asa-numitele "blade servers" (servere de tip "lama") sunt o combinatie de hardware si software care asigura companiei care le foloseste o flexibilitate mai mare in realocarea resurselor IT pentru propriile proiecte

Asa-numitele "blade servers" (servere de tip "lama") sunt o combinatie de hardware si software care asigura companiei care le foloseste o flexibilitate mai mare in realocarea resurselor IT pentru propriile proiecte.

 

CUM ARATA? Dupa cum spune si numele, ca niste sabii. Acestea se introduc in niste locatii speciale din interiorul serverelor si intra in functiune imediat.

LA CE FOLOSESC? Monitorizeaza si realoca resursele (puterea procesoarelor, spatiul de stocare, memoria etc.) in functie de necesitatile de moment.

UN BUSINESS IN CRESTERE Oficialii HP spun ca "blade serverele" au reprezentat 2% din cifra de afaceri a diviziei Servere si Echipamente de Stocare in urma cu un an. In prezent, ele aduc 5% din veniturile diviziei, iar procentul va creste la 50% in 2008

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Computerul-sabie
/business-hi-tech/computerul-sabie-979355
979355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.