Click-ul pe arhiva

Postat la 23 mai 2006 1 afişăre

Cum ar putea fi explicata popularitatea fulgeratoare a site-urilor care publica clipuri video? Inainte de orice, pentru ca atrag un numar mare de utilizatori, cu preocupari si hobby-uri dintre cele mai diverse. Totodata, site-urile de acest gen scot la lumina imagini cu valoare documentara sau sentimentala.

 

FOTBAL: Iubitorii de sport pot viziona pe site-urile de profil din Romania secvente antologice care altfel ar fi ramas acoperite de praf prin arhivele TVR; driblingurile lui Dumitrache in meciul contra Braziliei din 1970 sau un penalty aparat de Duckadam impotriva echipei italiene AS Roma, in 1983, sunt doar doua exemple de "rara avis" savurate de cunoscatori.

 

MUZICA: Un public care a fost oricum mereu rasfatat cu o multime de avantaje dupa aparitia internetului este cel interesat de muzica. Evident, noile tehnologii de publicare de filme online fac mult mai usoara identificarea pe site-uri specializate sau pe bloguri a clipurilor "oldies but goldies".

 

ISTORIE: Si cei pasionati de istorie pot regasi online secvente video cu valoare documentara. De exemplu, executia lui Ion Antonescu din 1946 a fost filmata si poate fi gasita acum pe internet.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Click-ul pe arhiva
/business-hi-tech/click-ul-pe-arhiva-1005989
1005989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.