CIEL România - Soft de salarizare fără cursuri de formare şi timpi de implementare

Postat la 16 februarie 2022 135 afişări

CIEL România - Soft de salarizare fără cursuri de formare şi timpi de implementare

Încă de la început, softul de salarizare Salarii CIEL a fost construit pentru a le uşura munca experţilor în salarizare.

Descrierea inovaţiei:

Softul dispune de o interfaţă intuitivă şi o multitudine de drafturi şi template-uri care să te ghideze să îl înţelegi rapid. Practic, te conduce prin procesele de calcul salarial, depunere a declaraţiilor sau activităţi de administrare a personalului. Poate fi folosi de oriunde, de pe orice device, bazele de date sunt sigure şi nu e nevoie de timpi de implementare sau de cursuri de formare.

„În România, legislaţia în vigoare se schimbă destul de des şi din păcate, nu e destul de explicită şi clară. De obicei e un efort să înţelegi legea, să o aplici corect şi să faci slalom printre specificaţii încâlcite şi excepţiile în număr mare de la regulile generale. Ce ne propunem noi este să le facem viaţa mai uşoară experţilor în salarizare, să îi ghidăm din soft şi să nu le consumăm timp suplimentar”, explică reprezentanţii companiei.

Elementul de noutate:

Salarii CIEL este un soft pentru o categorie de experţi de nişă – contabilitatea salariilor şi administrarea de personal. Programul are o interfaţă intuitivă, o logică de lucru la îndemână, astfel încât clienţii să nu aibă nevoie de o formare iniţială.

Efectele inovaţiei:

Beneficiile softului se traduc prin câştig de timp şi de energie. „Nu se instalează, nu consumi timp cu actualizările şi ai mereu siguranţa că depui declaraţii corecte şi la timp. Înveţi «din mers» să îl utilizezi şi, în plus, calculezi salariile corect, după legislatia în vigoare, fără greşeli. În plus, poţi lucra de oriunde, oricând”, explică reprezentanţii businessului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.