Cătălin Bordei: Cea mai mare realizare - viaţa de antreprenor

Postat la 15 decembrie 2022 205 afişări

Cătălin Bordei: Cea mai mare realizare - viaţa de antreprenor

Vârstă: 38 de ani

Funcţie: Managing Partner

Companie: Innobyte

Cifră de afaceri: 2,1 mil. euro

Număr de colegi aflaţi în subordine: 35

Experienţă: Se descrie drept un specialist cu peste 15 ani de activitate profesională, cu experienţă în comerţ online, dezvoltare software (planificare şi execuţie de proiecte, consultanţă IT), digital, marketing, telecom şi retail.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Cred că ambiţia este un atribut al multor oameni de succes. Evident, acest lucru nu exclude şi talentul, dar fără ambiţie talentul poate fi irosit. În cazul meu, ambiţia a fost definitorie în obţinerea succesului profesional.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?                       

Chiar dacă am acumulat destul de multă experienţă şi knowledge în aceşti ani, simt că îmi doresc să cunosc cât mai multe despre domeniul profesional în care activez, dar şi despre oameni. Aşa că răspunsul meu este categoric: îmi doresc mai mult knowledge, atât profesional, cât şi personal.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

În locul în care sunt înconjurat de familie, prieteni şi colegi. Câteodată lucrurile acestea se suprapun, aşa că mă simt fericit în multe locuri.

Care este cea mai mare realizare din viaţa ta de până acum?

Pe plan profesional, cea mai mare realizare a mea este viaţa de antreprenor. Creşterea unei companii, relaţiile pe care le creezi şi creşti în această călătorie reprezintă lucruri de care pot spune că sunt foarte mândru.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Ar fi un rating maxim, adică nota 10. În general nu regret alegerile făcute, iar asta îmi aduce un grad de satisfacţie maxim. Atât în cadrul familial (unde găsesc înţelegere şi înţelepciune), cât şi în cadrul profesional, unde am mereu de învăţat şi de aplicat ceea ce am învăţat.

Cine este mentorul tău?

Mentorul meu este în aceeaşi măsură şi partenerul meu de afaceri, Cătălin Şomfălean. Este un om cu care lucrez zi de zi, care mă provoacă mereu şi de la care am avut mereu de învăţat, atât profesional cât şi personal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Cătălin Bordei,
Innobyte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.