Beesers - Beesers

Postat la 19 februarie 2022 32 afişări

Beesers este prima şi singura platformă tehnologică din România care aduce asistenţa medicală acasă.

Descrierea inovaţiei:

Pe scurt, Beesers este o aplicaţie pentru rezervări de consultaţii medicale la domiciliu care permite organizarea de rezervări pentru vizite medicale multiple. Lansată publicului larg la finalul lunii ianuarie, aplicaţia conectează printr-un singur click personalul medical cu pacienţii, fiind mai degrabă un marketplace pentru îngrijiri medicale la domiciliu. În plus, oferă predictibilitate pentru pacienţii care urmează o schema de tratament. Astfel, pacientul va putea rezerva serviciul medical împreună cu specialistul în zile şi ore ferme conform schemei de tratament.

Trasabilitatea serviciului medical este un alt avantaj pe care aplicaţia îl oferă pacienţilor, aceştia fiind informaţi în permanenţă cu privire la specialistul care va realiza vizita medicala programată. Totodată, aplicaţia oferă posibilitatea de monitorizare de la distanţă deoarece un serviciu poate fi rezervat de aparţinător în numele celui de care are grijă, acesta având posibilitatea monitorizării inclusiv pe perioada vizitei medicale şi va primi informaţii legate de modul în care aceasta se desfăşoară. 

Elementul de noutate:

Beesers este prima aplicaţie care funcţionează ca un marketplace pentru servicii de îngrijiri medicale la domiciliu, „iar acest element ne diferenţiază de orice aplicaţie de servicii medicale disponibilă pe piaţă”, susţin reprezentanţii businessului.

Efectele inovaţiei:

De la momentul lansării pe piaţă, reprezentanţii companiei spun că s-au bucurat de un ecou pozitiv în rândul specialiştilor medicali, iar astăzi reuşesc ca împreună cu aceştia să poată fi de folos unui număr relevant de pacienţi care beneficiază de îngrijiri medicale la domiciliu. „De asemenea, ne-am bucurat să vedem că tot mai mulţi pacienţi prind încredere în serviciile oferite de Beesers şi înţeleg beneficiile şi necesitatea unei astfel de aplicaţii.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.