Alina Şandru: Sursa de motivaţie - echipa

Postat la 13 decembrie 2022 72 afişări

Alina Şandru: Sursa de motivaţie - echipa

Vârstă: 40 de ani

Funcţie: General Manager

Companie: Coherent Solutions România

Cifră de afaceri (2021): Â 1 mil. dolari

Număr de angajaţi: 65

Experienţă: Peste 18 ani de experienţă în domeniul IT, în special în companii axate pe dezvoltarea de servicii şi produse software, precum Stefanini, RES Software, Ivanti. Cei mai mulţi ani din carieră şi i-a petrecut ca manager operaţional sau manager general.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Nu există o reţetă pentru succes şi cred că depinde şi cum se raportează fiecare la acesta. Pentru mine, succesul poate fi obţinut cu ajutorul unui mix de factori. Pe lângă ambiţie şi talent, contribuie şi munca, oportunităţile şi provocările pe care le îmbrăţişăm în parcursul profesional.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mai mult echilibru între viaţa personală şi cea profesională. Un rol de manager general aduce cu sine multe responsabilităţi, astfel că, uneori, viaţa personală poate avea de suferit. Mi-ar plăcea să am mai mult timp, pe care să îl aloc celor dragi şi odihnei.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

O realizare personală – naşterea fiului meu, care bate toate job-urile avute până acum, sau recunoaşterea primită ca profesionist de-a lungul carierei. Odată cu fiul meu, totul a căpătat noi perspective, priorităţile mi s-au schimbat, iar felul în care trăiesc acum emoţiile este mult mai intens.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Aş spune 9, deoarece întotdeauna există loc de mai bine. Mă bucur în fiecare zi de tot ceea ce experimentez, atât pe plan profesional, cât şi personal, dar cred că orice lucru poate fi îmbunătăţit. Cred că doar dezvoltându-ne constant putem deveni mai buni.

Cine este mentorul tău?

Managerul meu de la primul job avut într-o companie de IT. Îi sunt recunoscătoare deoarece m-a învăţat să iau decizii echilibrate, să fiu atentă la nevoile de business ale companiei şi colegilor mei. Tot el mi-a oferit şansa să îmi depăşesc zona de confort, să devin mai încrezătoare în forţele proprii.

Ce te motivează?

Sunt o persoană orientată pe obţinerea de rezultate, aşa că îmi setez singură obiective pe care să le ating. Însă sunt şi o fire sociabilă, care tinde să devină un lider mai bun cu fiecare zi, şi îmi iau energia de la echipă. Îmi place să contribui la evoluţia profesională a colegilor mei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Alina Şandru,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.