Cum arată birourile din New York ale companiei L'Oreal - GALERIE FOTO

Autor: Georgiana Călin Postat la 15 aprilie 2017 189 afişări

Când L'Oréal a decis să-şi mute sediul central din SUA, compania de 102,9 milioane de dolari şi-a dorit ca noile birouri să transmită un aer fresh, de „startup”. Anterior, brandul a avut birourile în centrul oraşului, unde au „locuit” timp de 60 de ani. Însă vestul Manhattan-ului, Hudson Yards, pare să fi devenit locul ideal pentru un nou început al companiei de cosmetice, conform Business Insider.

„L'Oréal este o companie veche de 108 de ani, dar cu spiritul unui start-up. Nu ne-am oprit din a ne reinventa şi transforma pe noi înşine, iar pentru noi Hudson Yards reprezintă reinventarea Manhattan-ului”, spune Frédéric Rozé, preşedinte şi CEO al L’Oreal SUA.

Cu excepţia vederii incredibile de 360 de grade a oraşului, noua locaţie are şi alte avantaje majore pentru angajaţi, printre care un salon de unghii, un salon propriu de înfrumuseţare, o cafenea care ocupă un etaj întreg, dar şi o terasă în aer liber, unde angajaţii sunt bineveniţi să lucreze atunci când vremea le permite.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.