Mihaela Popa, CEC Bank: Să ai o reputaţie impecabilă, să prezinţi încredere şi să fii un bun profesionist sunt calităţile cheie ale unui bancher bun

Postat la 18 iunie 2022 337 afişări

Active (2021): 50,6 mld lei

Profit net( 2021, estimat, neauditat): 355 mil lei

Număr de angajaţi (la final de 2021): 5.414

CARTE DE VIZITĂ

• Mihaela Popa s-a alăturat echipei de conducere a CEC Bank, în calitate de vicepreşedinte coordonator al diviziei Corporate din septembrie 2007, anterior ocupând poziţia de director vânzări Sucursala Municipiului Bucureşti, din cadrul CEC Bank;

• Începând cu octombrie 2019, ocupă funcţia de director - prim-vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie al Băncii;

• Absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea Finanţe-Bănci, are o experienţă de peste 30 de ani în sectorul bancar, în bănci precum: Banca Română de Comerţ Exterior (B.R.C.E.), Banca Italo Romena şi Raiffeisen Bank.


Să ai o reputaţie impecabilă, să prezinţi încredere şi să fii un bun profesionist sunt calităţile cheie ale unui bancher bun. Pe parcursul întregii cariere, am încercat să insuflu aceste calităţi oamenilor din jurul meu şi să cresc o nouă generaţie de profesionişti în banking.


Profilul Mihaelei Popa a fost inclus în ediţia din acest an a anuarului „100 Cele mai puternice femei din business”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.