Mastercard: Pachetul Start-up LOCALNICII

Postat la 14 iulie 2022 53 afişări

Mastercard: Pachetul Start-up LOCALNICII

Creşterea gradului de incluziune financiară pe plan local reprezintă un pilon crucial în activitatea Mastercard, care a derulat o serie de iniţiative ce facilitează integrarea în economia digitală sau s-a implicat activ pentru a dezvolta, alături de parteneri, astfel de proiecte.

La nivel global, Mastercard şi-a îndeplinit angajamentul iniţial de a integra 500 de milioane de persoane în economia digitală şi, ca pas următor, şi-a propus să atingă pragul de 1 miliard de persoane până în 2025, inclusiv 50 de milioane de reprezentanţi din IMM-uri şi 25 de milioane de femei antreprenor. Pentru a contribui la acest obiectiv global, Mastercard România s-a alăturat CEC Bank în dezvoltarea inovaţiei „Pachetul Start-up LOCALNICII”, un produs bancar destinat businessurilor locale aflate la început de drum.

Descrierea inovaţiei:

Inovaţia se adresează antreprenorilor români care şi-au deschis afacerea în perioada pandemiei şi care au nevoie de resursele şi avantajele potrivite pentru a depăşi provocările actuale. Pachetul Start-up LOCALNICII susţine miciile afaceri, oferindu-le comision lunar de administrare zero în primul an de la accesarea pachetului şi o serie de soluţii şi avantaje, inclusiv: cont curent şi cont de card în lei, cont de salarii, cont de economii, card de debit Mastercard Business, internet şi mobile banking, precum şi serviciul de acceptare a plăţilor cu cardul SmartPhone POS, care se activează la cerere şi este gratuit în primul an. Totodată, Mastercard le asigură micilor afaceri care accesează Pachetul Start-Up LOCALNICII acces la Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale, suita de soluţii creată de Mastercard, alături de parteneri, pentru a susţine antreprenorii în procesul de digitalizare şi dezvoltare a buisnessului în contextul actual, precum şi la Programul Mastercard Premium & Business/mymastercard.ro, plus asigurare gratuită pentru cumpărături online, la plata cu un card Mastercard Business eligibil.

Elementul de noutate:

Pachetul Start-up LOCALNICII este un produs bancar dezvoltat exclusiv pentru noua generaţie de anteprenori locali, care au înfiinţat afacerea într-un context fără precedent, în condiţii şi limitări impuse de pandemie, pe o piaţă de consum care funcţionează într-o dinamică şi după cu totul alte reguli decât cele existente înainte de 2020. Astfel, produsul le furnizează acestora soluţiile de care au nevoie pentru a se integra în economia digitală şi, totodată, încurajează consumatorii să achiziţioneze produse locale.

Efectele inovaţiei:

Pentru afacerile aflate la început de drum, accesul la soluţiile financiare potrivite şi la consultanţă de calitate este esenţial pentru a construi o fundaţie solidă a businessului. În acelaşi timp, Pachetul Start-Up LOCALNICII le oferă acestora perspective de dezvoltare în noul context, printr-un spectru amplu de soluţii care facilitează procesul de digitalizare şi adaptarea la noile nevoi şi aşteptări ale consumatorilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.