Mastercard: Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale

Postat la 12 iulie 2022 50 afişări

Mastercard: Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale

Sprijinirea micilor întreprinzători este o prioritate pentru Mastercard, spun reprezentanţii companiei, care şi-au luat angajamentul să aducă 50 de milioane de IMM-uri şi 25 de milioane de antreprenori în economia digitală până în 2021, prin programe dedicate sau soluţii destinate acestora.

Astfel, în martie 2021, Mastercard a lansat Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale, o suită de soluţii create pentru a susţine IMM-urile în procesul de digitalizare, creştere şi consolidare, în condiţiile provocărilor actuale.

Descrierea inovaţiei:

Potrivit unui studiu realizat de Mastercard în 2021, 21% dintre IMM-urile care s-au închis la începutul pandemiei, în România, au rămas închise după şase luni, comparativ cu întreprinderile mari, care au rămas închise în proporţie de 13%. Soluţiile propuse de Mastercard, dezvoltate alături de parteneri ale căror servicii se adresează segmentului IMM şi de instituţii financiare licenţiate în România, ce emit carduri Mastercard Business, vin ca răspuns la nevoia micilor afaceri care şi-au regândit operaţiunile în noul context de lucru. În octombrie, Mastercard a anunţat a doua etapă a proiectului, prin adăugarea unor noi parteneri şi oferte în suită. Soluţiile personalizate acoperă o gamă variată de nevoi, de la sprijin juridic, tehnic şi pentru promovare, beneficii pentru angajaţi, acces la evenimente din industrie şi în locaţii dedicate, la asigurarea gratuită pentru cumpărături online, toate acestea fiind disponibile la un preţ preferenţial atunci când sunt achiziţionate cu un card Mastercard Business eligibil.

Elementul de noutate:

Digitalizarea a cunoscut în ultimele 18 luni cel mai puternic avans de până acum, iar afacerile au fost nevoite să se adapteze la viteza cu care s-a impus noul mod de lucru. Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale reuneşte, pentru prima dată în contextul pandemic, parteneri care se adresează segmentului de clienţi IMM şi care au construit pentru aceştia soluţii personalizate, disponibile în baza parteneriatului cu Mastercard.

Efectele inovaţiei:

IMM-urile reprezintă un puternic motor al economiei, iar impactul pandemiei în acest sector are repercursiuni ce se simt în întreg ecosistemul economic. Digitalizarea afacerilor, chiar şi a celor tradiţionale, a fost imperios necesară în ultimul an. Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii tale cuprinde un set amplu de resurse necesare unui antreprenor pentru optimizarea operaţiunilor şi continuarea cu succes a activităţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.