Elena Dincă: Carpe diem, un motto de actualitate

Postat la 15 octombrie 2022 86 afişări

Elena Dincă: Carpe diem, un motto de actualitate

Vârstă: 34 de ani

Funcţie: Director, Account Management

Companie: Mastercard România

Număr de angajaţi: 35

Experienţă: S-a alăturat echipei Mastercard în 2012. Activitatea sa acoperă dezvoltarea şi consolidarea relaţiei cu partenerii companiei, pentru susţinerea direcţiilor strategice ale Mastercard, care ţin de construirea unei economii digitale incluzive şi sustenabile.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Cred că e vorba despre un echilibru pentru a avea succes. Fiecare dintre noi are un talent înnăscut, însă ambiţia e acel impuls care ne va ajuta să ne autodepăşim. E important ca pe ambele planuri să rămânem conectaţi cu realitatea mediului în care ne desfăşurăm activitatea, în care trăim.

În ce loc te simţi cea mai fericită?                                       

Vara e anotimpul meu preferat, m-am născut în această perioadă, iar plaja, soarele şi marea îmi dau o stare de relaxare şi fericire. Să am familia alături într-un astfel de loc completează pe deplin această stare de bine.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Pe plan personal, fără îndoială, băieţelul meu de 4 ani ocupă acest loc. Profesional, Mastercard înseamnă familia care şi-a pus cea mai mare amprentă în cariera mea şi ocupă un loc important în dezvoltarea mea ca profesionist în industrie.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?                                      

O să dau nota 9, pentru că mă ambiţionează să devin, în fiecare zi, o versiune mai bună a mea. Sunt recunoscătoare pentru ceea ce am în prezent, nu mă concentrez neapărat pe ceea ce aş fi putut avea şi, în acelaşi timp, sunt optimistă că viitorul va veni cu lucruri şi mai bune.

Ce te motivează?

Colegii şi partenerii, mediul dinamic în care lucrez, faptul că obiectivele companiei sunt întotdeauna în pas cu cele mai noi trenduri în inovaţie,  îmi dau curaj să îmi depăşesc limitele.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Consider că provocarea cea mai mare vine din modul în care alegem să ne petrecem timpul. Avem multe opţiuni în prezent, însă timpul e limitat. De aceea, consider că e important să apreciem fiecare moment. Iar după ultimii doi ani, cred că am învăţat să trăim mai intens fiecare clipă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Elena Dincă:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.