Wizz Air face angajări pentru viitoarea bază de la Craiova

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 19 februarie 2014 628 afişări

Viitoarea bază operaţională de la Craiova va fi cea de-a 19-a deschisă în Europa de către transportatorul low-cost.

Wizz Air face angajări pentru viitoarea bază de la Craiova

Wizz Air recrutează pentru această bază însoţitori de bord, având în vedere că va trimite la Craiova o aeronavă nouă, respectiv un Airbus A320. Conform site-ului Wizz Air, candidaţii trebuie să aibă cel puţin 19 ani şi o serie de calităţi fizice (cel puţin 1,65 m fetele, respectiv 1,70 m băieţii), dar şi de educaţie, în sensul unei foarte bune cunoaşteri a limbii engleze, scris şi vorbit etc.

Salariul unui însoţitor de bord de pe cursele Wizz Air porneşte de la 600 de euro lunar, potrivit unor surse din piaţă, în timp ce un şef de cabină poate câştiga o mie de euro.

Selecţia va avea loc la "Airport Angelo Hotel Bucureşti" din Otopeni pe 20 februarie. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un CV în engleză actualizat.

În prezent, compania lucreaza cu un personal angajat din diferite tari ale Europei, cum ar fi Ungaria, Polonia, Marea Britanie, Germania, Norvegia si Franta. Compania Wizz Air are 1500 de angajati, dintre care câteva sute provin din România, una dintre principalele piete ale companiei.

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/wizz-air-face-angajari-pentru-viitoarea-baza-de-la-craiova-12113484
12113484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.