La plecare, managerii pot primi intre sase si 12 salarii compensatorii

Postat la 07 mai 2010 27 afişări

Potrivit lui Radu Furnica, profilul managerilor cu cele mai multe sanse de a incheia o clauza de exit este extrem de exclusivist si indica personajele cu functii de presedinte sau vicepresedinte de companie, din domenii puternice, precum serviciile financiare, si cu experienta de macar 20 de ani in spate.

La plecare, acestia pot primi intre sase si 12 salarii compensatorii, in functie de pozitia ocupata si de negocierea initiala. Sunt totusi si cazuri ce ies din tipare. "Chiar ieri discutam cu un manager din FMCG, care imi spunea ca si-a negociat in contract o clauza de exit de 15 salarii compensatorii", spune Butunoiu. Sunt insa mai rare si nu sunt legate atat de practicile specifice domeniului sau companiei, ci de cat de dorit a fost managerul respectiv la momentul angajarii.

Citeste mai multe in Fericiti cei concediati

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/la-plecare-managerii-pot-primi-intre-sase-si-12-salarii-compensatorii-6085900
6085900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.