Liviu Sfrija, Henkel: Vom asista la un nou atac asupra bunilor platitori de taxe din partea autoritatilor

Postat la 28 mai 2010 21 afişări

Liviu Sfrija, directorul general al Henkel Romania, spune ca se asteapta ca mediul de afaceri din Romania sa se confrunte, pana la finalul anului, cu un nou atac asupra bunilor platitori de taxe din partea autoritatilor.

"Nu voi fi surprins sa vad taxe si impozite marite impotriva declaratiilor publice actuale", declara Liviu Sfrija, pentru BUSINESS Magazin.

El a adaugat nu poate sa estimeze cum vor evolua lucrurile in urmatoarele luni in mediul de afaceri romanesc. "Suna foarte duplicitar declaratiile din zona politica, deci nu pot estima cat de rau ne vom afunda pana sa incepem sa ne revenim, din prisma imprejurarilor, asa cum am facut-o si in trecut".

Sfrija s-a declarat de asemeni deranjat de faptul ca in timp ce o firma listata la Bursa este obligata la o transparenta totala, firmele de stat sunt total obscure, desi functioneaza pe spezele contribuabililor care, prin urmare, au toate drepturile sa cunoasca detalii despre activitatile acestor firme.

Henkel, care are activitati in domeniul bunurilor de larg consum (cu marci ca Fa, Sios, Pur) si in domeniul materialelor de constructii (de ex. marca Ceresit) a avut anul trecut o cifra de afaceri de 134 de milioane de euro, fata de 160 de milioane de euro in 2008.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Henkel,
Liviu Sfrija
/analize/liviu-sfrija-henkel-vom-asista-la-un-nou-atac-asupra-bunilor-platitori-de-taxe-din-partea-autoritatilor-6197874
6197874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.