100 Cele mai puternice femei din business: Ioana Enache, CEO, SanoVita România

Postat la 25 mai 2023 73 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Ioana Enache, CEO, SanoVita România

Cifră de afaceri (2021): 84,3 mil. lei / Număr de angajaţi: 200

Ioana Enache este un nume cunoscut în peisajul de business din Europa Centrală şi de Est, cu o experienţă vastă în poziţii de conducere în companii internaţionale din sănătate, wellness, cosmetice, farma şi oil & gas. De asemenea, a fost implicată şi şi-a pus amprenta în proiecte de anvergură de M&A integration and transformation.

„Aş spune că cea mai importantă realizare ca lider e reprezentată de echipele pe care le-am construit şi de faptul că am reuşit să rămân fidelă filosofiei mele de «leadership with grace», care înseamnă a face lucrurile la cel mai înalt nivel de profesionalism şi etică, cu eleganţă determinare, dar şi cu bucuria de a mă pune în slujba celorlalţi, în co-existenţă şi co-creaţie.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.