Aspectul fizic e o parte importanta a personalitatii noastre

Postat la 09 mai 2010 193 afişări

Nutritionistul Marius Preda porneste de la un sondaj realizat de specialistii din domeniu potrivit caruia romanii au inceput sa constientizeze ca aspectul fizic conteaza tot ai mult in relatiile sociale, insa efectul e ca actioneaza in mod diferit. “Jumatate dintre cei preocupati de acest aspect tin dieta ca sa fie mai sanatosi, 40% vor sa fi e la moda, iar 10% au probleme reale cu greutatea."

Preda atrage atentia asupra faptului ca orice dieta este nesanatoasa daca nu este insotita de activitate fizica. "O dieta poate fi eficienta pe termen scurt. Poti pierde cateva kilograme, dar daca regimul fizic nu se intensifica, in timp, kilogramele se vor recupera, ba chiar se vor aduna mai multe", spune nutritionistul, insistand ca e mult mai simplu sa avem un stil de viata mai activ decat sa calculam in fiecare clipa ce avem in farfurie.

Citeste mai multe pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dieta,
aspect,
relatii sociale
/analize/aspectul-fizic-e-o-parte-importanta-a-personalitatii-noastre-6086257
6086257
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.