Zuckerberg mai pierde peste 650 de milioane de dolari din cauza acţiunilor Facebook care continuă să scadă

Autor: Alex Ciutacu Postat la 31 iulie 2018 166 afişări

Zuckerberg mai pierde peste 650 de milioane de dolari din cauza  acţiunilor Facebook care continuă să scadă

Deşi nu se compară cu scăderea de 20% de săptămâna trecută, acţiunile Facebook au continuat să înregistreze scăderi luni, potrivit Fortune.

Acţiunile au scăzut cu aproape 4% luni dimineaţă încât investitorii încearcă încă să digere rezultatele trimestriale amestecate, care au cuprins şi estimări legate de o posibilă scădere frânare a creşterii pentru finalul anului. Aceste scăderi continuă să erodeze atât capitalizarea de piaţă a companiei cât şi averea personală a lui Mark Zuckerberg.

Zuckerberg deţine 14,18 milioane de acţiuni Clasa A şi 441,6 milioane de acţiuni clasa B, potrivit datelor de la 25 iulie 2018. Potrivit indexului miliardarilor realizat de Bloomberg, averea acestuia a mai primit o lovitură de 660 de milioane de dolari din această scădere, incomparabilă totuşi cu cea de peste 15 miliarde de dolari pe care a primit-o săptămâna trecută.

Scăderea nu i-a afectat poziţia lui Zuckerberg în rândul miliardarilor – deşi săptămâna trecută acesta a trecut de la al 3-lea la al 6-lea cel mai bogat om din lume – fiind încă cu 7 miliarde de dolari în faţa lui Carlos Slim şi cu 3 miliarde de dolari în spatele lui Amancio Ortega.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiuni,
continuare,
zuckerberg

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.