Ziarul Financiar a premiat cele mai mari tranzacţii din business-ul românesc la ZF Top Tranzacţii

Autor: Departamentul Economic Postat la 26 martie 2014 84 afişări

Ziarul Financiar a dezvăluit, miercuri, cele mai mari tranzacţii din business-ul românesc şi secretele din spatele lor la evenimentul ZF TOP Tranzacţii 2014 şi a acordat opt premii.

Pentru al optulea an, Ziarul Financiar a reunit în cadrul evenimentului artizanii celor mai importante dealuri, împreună cu analişti si experţi din domeniile cuprinse în catalog pentru a analiza tranzacţiile de referinţă din ultimul an şi despre impactul lor pentru business-ul local. Evenimentul a debutat cu o dezbatere privind viziunea liderilor locali asupra economiei şi pieţei de fuziuni şi achiziţii în 2014, la care au participat Florin Vasilică - Ernst&Young, Cristian Nacu - Entreprise Investors, Dan Fărcăşanu - Resource Partners, Andrei Mocanu - Kredyt Inkaso, Octavian Goga - Raiffeisen Capital&Investment, Marinel Burduja - Banca Română de Credite şi Investiţii (BRCI), urmată de momentul decernarii premiilor.

În cadrul galei din acest an au fost premiaţi oamenii de afaceri de succes din România şi cele mai mari tranzacţii din business-ul românesc încheiate în 2013 şi în primele două luni ale anului 2014, fiind acordate opt premii pentru opt categorii diferite:

- Cea mai mare tranzacţie în 2013 - UniCredit Ţiriac

- Cea mai mare tranzacţie de pe bursă - Romgaz

- Cel mai mare investitor român de pe piaţa de fuziuni şi achiziţii în 2013 - Dorinel Umbrărescu

- Cel mai activ fond de investiţii - Axxess Capital

- Cel mai mare investitor pe retail - Kingfisher

- Cel mai mare management buy out - SIVECO Romania

- Cea mai curajoasa tranzacţie - World Class

- Privatizarea anului - Departamentul pentru Privatizare din cadrul Ministerului Energiei

Cele mai mari case de avocatură şi cei mai activi consultanţi, care sunt sectoarele unde intră cei mai mulţi bani în prezent şi cele mai dinamice domenii de activitate, ce societăţi au ieşit din top şi care ramân active, precum şi care este tendinţa generală a românilor în ceea ce priveşte piaţa de fuziuni şi achiziţii, cu alte cuvinte poveştile nespuse din spatele tranzacţiilor de succes, sunt prezentate cititorilor în cea de-a VIII-a ediţie a catalogului TOP Tranzacţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ZF,
TRANZACŢII,
PREMII
/actualitate/ziarul-financiar-a-premiat-cele-mai-mari-tranzactii-din-business-ul-romanesc-la-zf-top-tranzactii-12336674
12336674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.