Dragnea, la finalul vizitei în China: Blocajele în negocierile România-firme chineze s-au rezolvat

Postat la 25 martie 2014 30 afişări

Piedicile şi blocajele existente în negocierile dintre România şi firmele chineze care vor să elaboreze proiecte de infrastructură şi energie au fost rezolvate după întrevederea cu vicepremierul chinez, Zhang Gaoli, a declarat, marţi, Liviu Dragnea, la finalul vizitei efectuate în China

Dragnea, la finalul vizitei în China: Blocajele în negocierile România-firme chineze s-au rezolvat

 "Am speranţe foarte mari că toate proiectele care aveau, fiecare în parte, anumite piedici sau anumite blocaje, după întâlnirile cu companiile, dar şi după întâlnirea politică cu vicepremierul Zhang Gaoli, cred că lucrurile or să meargă într-o direcţie bună", a spus Dragnea.

El a făcut referire la intervenţia omologului său chinez la Comisia Naţională pentru Reformă şi Dezvoltare a Chinei pentru definitivarea şi semnarea acordului privind construcţia liniei feroviare de mare viteză Bucureşti-Constanţa şi la modernizarea inelului feroviar al Bucureştiului pentru circulaţia trenurilor cu viteză sporită, la implicarea unor instituţii financiare chineze pentru susţinerea investiţiilor din România, precum şi la renunţarea de către firmele chineze la garanţii suverane din partea statului român.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-la-finalul-vizitei-in-china-blocajele-in-negocierile-romania-firme-chineze-s-au-rezolvat-12329571
12329571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.