Dragnea: Guvernul chinez a cerut firmelor care lucrează cu România să renunţe la garanţii suverane

Postat la 25 martie 2014 41 afişări

Guvernul de la Bejing le-a cerut firmelor chineze care doresc să deruleze investiţii cu statul român să nu mai solicite garanţii suverane sau guvernamentale şi să aibă o atitudine "comună şi coerentă" cu România, a afirmat, marţi, vicepremierul Liviu Dragnea, aflat în China.

Dragnea: Guvernul chinez a cerut firmelor care lucrează cu România să renunţe la garanţii suverane

"Ieri am avut o întâlnire cu vicepremierul Zhang Gaoli şi, printre altele, i-am cerut să solicite Ministerului de Externe să transmită companiilor interesate să investească în România un lucru important, şi anume să nu mai solicite garanţii guvernamentale sau garanţii suverane de la statul român, pentru că nu putem să facem lucrul ăsta. Chiar acum (marţi-n.r.), toate companiile care vor să investească în România sunt convocate la la Ministerul de Externe pentru a avea o atitudine comună şi coerentă în relaţia cu România, o abordare specială pentru România", a spus Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-guvernul-chinez-a-cerut-firmelor-care-lucreaza-cu-romania-sa-renunte-la-garantii-suverane-12327512
12327512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.