Salina Turda, promovată în revista Smithsonian: Un motiv în plus pentru a vizita România

Postat la 26 martie 2014 50 afişări

Salina Turda reprezintă "un motiv în plus pentru a vizita România", potrivit site-ului smithsonian.com, care ilustrează materialul în care recomandă acest obiectiv cu o serie de fotografii realizate, de-a lungul timpului, de către turişti.

Salina Turda, promovată în revista Smithsonian: Un motiv în plus pentru a vizita România

 Mina de sare de la Turda a fost transformată într-un minunat, dar ciudat parc, notează Smithsonian.com. Mina este un monument istoric din timpuri vechi, când exploatarea sării reprezenta o afacere de succes în regiune. Începând din anul 1992, mina a fost înregistrată ca sit istoric. Aceasta a fost transformată într-un parc în care se găsesc coşuri de baschet, mici terenuri de golf, un lac subteran, un centru spa şi multe alte facilităţi.

"Un motiv în plus pentru a vizita România", se mai spune pe site-ul smithsonian.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/salina-turda-promovata-in-revista-smithsonian-un-motiv-in-plus-pentru-a-vizita-romania-12334394
12334394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.