Ecaterina Andronescu a câştigat definitiv procesul cu ANI privind incompatibilitatea

Postat la 26 martie 2014 55 afişări

Ecaterina Andronescu a câştigat definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, după ce instanţa supremă a dispus, marţi, anularea raportului în care ANI arăta că aceasta a exercitat simultan funcţia de rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti şi pe cea de senator.

Ecaterina Andronescu a câştigat definitiv procesul cu ANI privind incompatibilitatea

 În iunie 2011, Agenţia Naţională de Integritate arăta că, în urma verificărilor, s-a stabilit că Ecaterina Andronescu a fost în incompatibilitate, întrucât a exercitat, simultan, funcţiile de senator şi rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti. ANI preciza atunci că Andronescu era rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti din 2004 şi senator din 19 decembrie 2008, fiind şi vicepreşedinte al Partidului Social Democrat.

Ecaterina Andronescu a contestat atunci raportul ANI privind incompatibilitatea. În 3 aprilie 2012, Curtea de Apel Bucureşti i-a respins cererea de anulare a raportului ANI.

Decizia a fost contestată de Andronescu, în iulie 2012, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care marţi a dat o decizie definitivă în acest dosar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ecaterina-andronescu-a-castigat-definitiv-procesul-cu-ani-privind-incompatibilitatea-12333995
12333995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.