Zgonea: La hotel mai stau acum 151 de deputaţi; majoritatea s-au mutat în zona privată

Postat la 13 martie 2013 19 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că în acest moment la hoteluri mai sunt cazaţi doar 151 de deputaţi, majoritatea acestora mutându-se deja în zona privată.

Zgonea: La hotel mai stau acum 151 de deputaţi; majoritatea s-au mutat în zona privată

 El a menţionat că, în condiţiile în care Parlamentul va pune de acord Statutul deputaţilor şi senatorilor cu obiecţiile Curţii Constituţionale, hotelierii vor fi anunţaţi cu 15-20 de zile înainte asupra schimbărilor intervenite în procedurile interne referitoare la cazare.

"În acest moment, la hotel mai stau 151 de deputaţi. (…) Vom avertiza toate hotelurile că în 15 zile vom shimba procedura internă în Parlament, la Senat şi la Cameră, vorbim de aceeaşi sumă forfetară pentru fiecare parlamentar. Din punctul nostru de vedere, este normal să-i atenţionăm pe aceşti parteneri ai noştri hotelieri cu 15-20 de zile înainte. Sper ca în 20 de zile colegii noştri care au fost anunţaţi - majoritatea deja s-au mutat în zona privată aşteptând aceste două proiecte de hotărâre ale Senatului şi Camerei votate de cele două plenuri ca să putem să le acordăm suma de 4.000 de lei. Am speranţa că la finalul lunii toate lucrurile vor fi aşezate", a spus Zgonea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-la-hotel-mai-stau-acum-151-de-deputati-majoritatea-s-au-mutat-in-zona-privata-10664795
10664795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.