Zgonea, întrebat despre deputaţii care stau la hotel: Avem pierdere necontrolată de 13 milioane de lei

Postat la 13 mai 2013 21 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat luni că se va trece la un program de reducere a consumului de hârtie în Parlament în vederea scăderii cheltuielilor, iar, întrebat despre deputaţii care stau încă la hotel, el a spus: "Avem o pierdere necontrolată de 13 milioane RON".

Zgonea, întrebat despre deputaţii care stau la hotel: Avem pierdere necontrolată de 13 milioane de lei

 Zgonea a explicat că nu vor mai fi multiplicate pe hârtie mapele Biroului Permanent şi membrii conducerii Camerei le vor viziona pe laptopuri sau tablete, de pe site-ul Camerei.

"La Biroul Permanent, la Comisia juridică şi la cea de buget avem pe an, doar pentru hârtie, aproape un milion de RON. Într-o săptămână sau două, la Biroul Permanent, numai eu voi avea o singură mapă, în rest vor avea toţi în faţă un laptop sau un calculator, avem aceste calculatoare, nu le cumpărăm. Ne îndreptăm către un Parlament european modern, suntem constrânşi", a spus Zgonea.

Întrebat despre deputaţii care stau încă la hotel, Zgonea a spus: "Avem o pierdere necontrolată de 13 milioane RON, suficient de mare".

El a adăugat că deocamdată 193 de deputaţi, adică 60%, au un autovehicul cu care se deplasează, iar până la sfârşitul lunii iunie toate obligaţiile prevăzute în Statut vor fi îndeplinite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zgonea-intrebat-despre-deputatii-care-stau-la-hotel-avem-pierdere-necontrolata-de-13-milioane-de-lei-10874654
10874654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.