Zelenski: o bombă a ruşilor a lovit un centru de transfuzie sanguină din Ucraina

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 august 2023 15 afişări

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, susţine că o bombă a ruşilor a lovit un centru de transfuzie sanguină. Ucraina a fost vizată de un atac de proporţii al ruşilor în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Zelenski: o bombă a ruşilor a lovit un centru de transfuzie sanguină din Ucraina

O bombă ghidată a lovit un centru de transfuzie sanguină din nord-estul Ucrainei, provocând moartea şi rănirea unor persoane, a declarat preşedintele Ucrainei, potrivit BBC.

„Înfrângerea teroriştilor este o chestiune de onoare pentru toţi cei care preţuiesc viaţa. Această crimă spune totul despre agresiunea rusă", a spus liderul ucrainean.

El nu a precizat câte persoane au fost ucise şi rănite în urma atacului. Informaţia nu a putut fi verificată din surse independente, iar ruşii nu au comentat acuzaţiile ucrainenilor.

Preşedintele Zelenski a mai spus că sâmbătă seara Rusia a efectuat un atac cu rachete care a vizat o companie aeronautică condusă de grupul Motor Sich în vestul regiunii Khmelnytskyi.

Atacurile ruseşti au loc după ce Moscova a acuzat Ucraina că a lovit un petrolier rusesc în Marea Neagră.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
centru,
transfuzii,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.