VREMEA miercuri şi joi: Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 19 mai 2015 340 afişări

Vremea va fi caldă, cu maxime ale temperaturii aerului ce se vor încadra între 24 şi 32 de grade, uşor mai mici doar pe litoral. În vestul şi în nord-vestul ţării temporar înnorările se vor accentua şi local vor fi averse, descărcări electrice şi scurte rafale de vânt; izolat, în special în zona Munţilor Apuseni, cantităţile de apă pot depăşi 15 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, ploi slabe, de scurtă durată vor fi posibile izolat, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări locale. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5...7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18...19 grade în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI

Vremea va fi caldă, cu o maximă termică în jurul a 28 de grade. Cerul va fi variabil, iar în cursul zilei vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 12...13 grade.

JOI

Vremea se va menţine caldă, dar în vest şi nord-vest instabilitatea atmosferică se va manifesta prin dezvoltări noroase, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi local averse; cu precădere în orele serii izolat vor fi posibile vijelii şi vor fi condiţii de grindină. În celelalte zone, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi condiţii pentru ploi de scurtă durată, mai ales pe litoral şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 31 de grade, uşor mai mici pe litoral şi în deltă, iar cele minime între 10 şi 18 grade, mai scăzute în depresiuni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VREMEA,
PROGNOZA,
METEO
/actualitate/vremea-miercuri-si-joi-prognoza-meteo-in-tara-si-in-bucuresti-14295656
14295656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.