VIDEO. Cum arată camera de hotel a viitorului

Postat la 29 noiembrie 2011 18 afişări

Într-un viitor nu prea îndepărtat, camerele de hotel ar putea deveni adevărate centre de tehnologie, scrie CNN Go . Cei de la Novotel, unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume, au prezentat împreună cu Microsoft o cameră de hotel a viitorului unde oaspeţi pot avea parte de o experienţă multimedia aproape nelimitată, mijlocită de jocurile de calculator proiectate în cadrul unei capsule sau oglinzile interactive, capabile de conexiuni telefonice.

Potrivit reprezentanţiilor Accor, cei care deţin grupul hotelier Novotel, camera de hotel din viitor nu mai este o simplă născocire a imaginaţiei, ci este cât se poate de reală. Cei care vor să experimenteze noua cameră de hotel nu trebuie să fie cei mai bogaţi clienţi, costul fiind de aproximativ 199 euro pentru o noapte.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
camera,
hotel,
viitor
/actualitate/video-cum-arata-camera-de-hotel-a-viitorului-9016536
9016536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.