Vicepremier: Un moldovean de 35 de ani care muncea în Israel, victimă a atacului terorist

Autor: Cosmin Pirv Postat la 11 octombrie 2023 22 afişări

Un cetăţean moldovean de 35 de ani, care muncea în Israel, a murit în atacurile teroriste, a anunţat miercuri Nicu Popescu, vicepremier la Chişinău şi ministru al Afacerilor Externe.

Vicepremier: Un moldovean de 35 de ani care muncea în Israel, victimă a atacului terorist

„Cu profundă tristeţe, am primit vestea despre trecerea în nefiinţă a unui cetăţean moldovean în vârstă de 35 de ani, care muncea în Israel, în apropierea de Fâşia Gaza. El a devenit una dintre victimele atacului terorist desfăşurat de către teroriştii care s-au infiltrat din Fâşie”, a scris miercuri Nicu Popescu pe Facebook.

Acesta a transmis condoleanţe familiei şi a anunţat că Ministerul de Externe menţine contactul cu familia concetăţeanului decedat şi va oferi toată asistenţa necesară.

Vicepremierul susţine că Republica Moldova condamnă ferm atacurile teroriste brutale efectuate de Hamas: „Suntem alături de Israel şi poporul său în această perioadă dificilă”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moldovean,
mort,
israel

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.