Userii go4it.ro sunt conectati direct la Mobile World Congress 2011

Postat la 14 februarie 2011 24 afişări

Intre 14 si 17 februarie, in premiera, userii go4it.ro au acces la stiri in timp real de la Mobile World Congress, cel mai important targ anual de telefonie si tehnologii moderne din lume.

Redactorii site-ului dedicat gadget-urilor sunt prezenti la targul de la Barcelona pentru a transmite informatii proaspete legate de ultimele lansari si cele mai interesante inovatii in domeniu. Userii vor vizita standurile celor mai importante companii si vor afla ce spun reprezentantii acestora, prin intermediul materialelor in exclusivitate realizate de redactorii go4it.ro.

Totodata fanii paginii de Facebook go4it.ro vor beneficia de stiri in timp real si fotografii de la fata locului.

Lansat in iunie 2007, site-ul www.go4it.ro este primul site de gadget-uri din Romania. Adresat atat celor ce detin cunostinte solide de IT, cat si celor care sunt pasionati de tehnologie si de nou, site-ul prezinta cele mai noi si interesante stiri despre lumea gadget-urilor, intr-un limbaj accesibil.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
go4it.ro,
Mobile World Congress,
useri,
stiri
/actualitate/userii-go4it-ro-sunt-conectati-direct-la-mobile-world-congress-2011-7983630
7983630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.